2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

רולדה וניל וריבת חלב....

רולדה נוסטלגית ומרשימה וטעימה תמיד ,אפשר כמובן לשנות את המילוי בקרם אחר ,

רולדה קלה להכנה שכולם אוהבים ואצלי אוהבים מאוד את השילוב של קרם וניל עם

ריבת חלב שילוב מנצח .

מצרכים לעוגה :

4 ביצים

1/2 כוס סוכר

כפית תמצית וניל

3/4  כוס קמח+כפית אבקת אפיה

לחמם תנור ל 170 מעלות.

לרפד את תבנית התנור בנייר אפייה ולשמן היטב.

להקציף חלבונים עם סוכר.

להוסיף חלמונים ולערבב.

להוסיף את תמצית הווניל.

להוסיף את הקמח והאפייה לבלילה בפעמיים ולערבב היטב למניעת גושים.

להעביר את התערובת לתבנית וליישר היטב.

לאפות כ-10 דקות.

להוציא את העוגה להניח עליה מגבת ולגלגל על המגבת לרולדה הדוקה.

להשאיר את הרולדה כך עד לקירור מוחלט.

כשהעוגה קרה לפתוח בעדינות את הרולדה להוריד המגבת ולהסיר את הנייר ולמלא בקרםושוב לסגור את הרולדה.

לקרם וניל:

1 שמנת מתוקה

1 כוס חלב

1 פודינג ווניל.

להקציף יחד לקבלת קרם.

1/2 קופסא ריבת חלב או יותר כמה שאוהבים

למרוח ריבת חלב בנדיבות על העוגה ,ומעל למרוח את קרם הווניל,לגלגל ולמרוח עוד שיכבה של ריבת חלב ושוב קרם ווניל.

לקשט עם הקרם אפשר לזלף קרם וניל וגם ריבת חלב

יש אפשרות לעשות את הרולדה שוקולד להוריד 1/4 מכמות הקמח ולהוסיף במקום 1/4 כוס קקאו.

בתאבון

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת