00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל טעים ומגוון במטבח של דליה(אילנית12)

תבשיל דלעת

 

 

 

באג'י דלעת תוספת צמחונית.

"באג'י בהודית =ירקות

להודים יש עשרות תבשילים מירקות קבלו אחד מהם:

 

תבשיל הודי מדלעת תוספת צמחונית פשוטה וקלה להכנה.

 

חומרים:

כ500 גרם דלעת (אני אוהבת לקנות בשווקים הצבע שם של הדלעת כתום עז)

חתוכה לקוביות קטנות

1 בצל גדול קצוץ דק

מיץ מלימון טרי

תבלינים:

1 כפית גרגירי חרדל  שחורים(אם אין אפשר לוותר)

מלח,קורט סוכר

פפריקה חריפה/מתוקה בערך 1 כפית

1/4 כפית כורכום

הכנה:

מזהיבים בצל  עם מעט שמן עד לשקיפות מוסיפים את גרגירי החרדל וממשיכים לטגן כדקה בערך

מוסיפים את התבלינים,הדלעת מערבבים בעדינות מוסיפים מים רותחים עד גובה הדלעת

מנמיכים להבה ומבשלים עד שהדלעת מתרככת.(בערך 20 דקות)

בסוף להוסיף מיץ לימון ,בערך מיץ מחצי לימון.

טועמים אם חסר תיבול ומגישים חם/קר

(לבדוק את התבשיל מדי פעם שלא יתייבש.)

 בהצלחה.

 המלצה על ספר מתח מרתק

"צל של ספק"/רם אורן

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2311930

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

38 תגובות

תגיות
תגובות אחרונות
המתכונים שלי גם פה
גם אני ב foodpage.co.il
קוביית קוד חופשי

מוזמנים לבלוג נוסף שלי שעוסק:

בהמלצות לספרים,בריאות,צרכנות,

תמונות מטיולים ועוד.

כדאי להתעדכן במייל/במסר.

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2159924

קוד חופשי

זכויות היוצר על התמונות

והתכנים  שייכים

לאילנית12(דליה)

אין לשכפל,להפיץ ,לצלם,

להעתיק,למכור,לפרסם,

או לעשות כל שימוש מסחרי

מתוכן הבלוג.

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילנית12 אלא אם צויין אחרת