00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בישול-סאן

פודינג סאן - עוגת פודינג אנגלית קלאסית , הכנה במיקרו

קינוח אנגלי קלאסי, עוגה במרקם מעט לח.

ההכנה במיקרו מקצרת ומפשטת מאוד את תהליך ההכנה הקלאסי  ומצד שני הטעם נשאר.

יש להגיש חם, בסמוך להכנה, 

 

 

 

מה מכינים:                                                ל-4 מנות.

125 גרם חמאה או מרגרינה

125 גרם סוכר

125 גרם קמח תופח 

כפית אבקת אפיה

2 ביצים 

כף  מים 

חצי כפית  ג'ינג'ר מגורד

 

3 כפות סירופ מיפל 

 

 

 

 

אופן ההכנה :

1) ממיסים את החמאה ( או את המרגרינה) , מוסיפים את הסוכר ומערבבים

2) מוסיפים את הביצים והמים ומערבבים 

3) מוסיפים את הקמח ואבקת הזנגוויל ומערבבים בעדינות

4) משמנים היטב בחמאה או מרגרינה תבנית מתאימה למיקרו

5) יוצקים את סירופ המיפל  ומעל יוצקים את הבלילה

6) מכסים את הכלי בפלסטיק נצמד  מחוררים כמה חורים באמצעות מזלג,

     ומבשלים 3 וחצי דקות בעוצמה גבוהה

7) ממתינים עוד כשש דקות כשהכלי סגור

8) מורידים את הנילון מניחים את צלחת ההגשה על הכלי ,

    הופכים את הפודינג על צלחת ההגשה ,

     ומגישים עם סירופ מייפל או רוטב לימון מעל.

 

בתאבון.....

 

אופציות נווספות:

- במקום ג'ינג'ר אפשר לגוון בחצי כפית תמצית וניל או חצי כפית גרידת לימון.

- במקום סירופ מיפל אפשר להשתמש בריבה בטעם המועדף.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל RamiSun אלא אם צויין אחרת