1313
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

פוקאצ`ה

10/05/2012

פוקאצ'ה ריחנית  וצבעונית מי יכול לעמוד בפיתוי? מתכון מעולה שתמיד מצליח ,

נקרא ארוך אבל קל להכנה,הפוקאצ'ות מתאימות לארוחת ערב או בוקר כתוספת

נהדרת וריחנית עם שלל ירקות ,הירקות ניתנים לשינוי לפי מה שאוהבים

לבצק:

1 ק'ג קמח

35ג'ר שמרים מומסים במעט מים / 2 כפות שמרים יבשים

1 כף מלח

2 כפות סוכר

 31/2 כוסות מים

3 כפות שמן זית

תוספות :

פרוסות בטטה

קישואים

בצל

גמבה

בטטה

גבינה בולגרית

אופן ההכנה:

 שמים בקערת המיקסר קמח, שמרים, מלח, סוכר, מים ו-3 כפות שמן זית, ולשים במהירות בינונית כ-10 דקות.

 מניחים להתפחה כ-45 דקות.

 כשהבצק תפח לשים אותו לישה קצרה, ומניחים לתפיחה של עוד 30 דקות.

 מחלקים את הבצק ל-4 כדורים, ופותחים כל אחד על משטח מקומח בעזרת אצבעות משומנות.

זולפים שמן זית. מפזרים את התוספות שרוצים, ומכניסים

כל פוקאצ'ה בנפרד לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות (בטורבו) ל-12 דקות.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

14 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת