2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

סינרול קינמון

שבלולי בצק שמרים ריחניים ,ריח השמרים והקינמון משכר ,

כי אין כמו ריח של שמרים בבית ובשילוב קינמון ניחוח משגע

הכי בית שיש ,הכנתי כעוגה סידרתי את השבלולים בתבנית מלבנית

כשתפחו הם נצמדו זה לזה

מצרכים לבצק:

3 וחצי כוסות קמח

1 כף שמרים יבשים

 70  ג `ר חמאה

1/2 כוס סוכר

1 ביצה 

קורט מלח

1 וחצי כוסות מים חמימים

אופן ההכנה :

 לערבב שמרים + קמח בקערת המיקסר , להמיס את החמאה במיקרוגל .

מוסיפים לתערובת הקמח את הביצה, הסוכר והחמאה ללוש  מעט מוסיפים

את המים בהדרגה ליצירת בצק אחיד,מוסיפים מלח ומעבדים עוד 5

דקות לקבלת בצק אחיד.

מכסים עם ניילון נצמד ומתפיחים שעה בטמפרטורת החדר.

מצרכים למלית:

 1כוס דחוסה סוכר חום 
1  כף  קינמון
 50 גר` חמאה רכה.
אופן הכנה:

מכינים את המלית מערבבים את הסוכר והקינמון. שומרים את החמאה בטמפ` חדר.
מרדדים את הבצק למלבן בעובי ½ ס"מ, מורחים בחמאה ומפזרים את התערובת.

מגלגלים לרולדה, פורסים,משכיבים את הפרוסות על התבנית, ומתפיחים עד להכפלת הנפח.
מחממים את התנור ל190 מעלות.
ביצה טרופה + כף חלב מברישים את השבלולים בתערובת ואופים 15-20 דקות

אפשר למרוח בסירופ שמורכב מ1/2 כוס מים 1/2 כוס סוכר כמה טיפות לימון לבשל עד שהסירופ

מצטמצם למרוח על העוגות כשהן חמות .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

13 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת