55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

לביבות אורז

בס"ד


כמעט כל שבוע,פחות או יותר, אני מוצאת את עצמי עם שאריות  של אורז מבושל וזה אחרי ששבוע לפני יצא לי להכין פחות והתלוננו כך שבשבוע הזה הגדלתי את הכמות וכמובן נותרתי עם כמות של אורז שכואב הלב לזרוק אותה.

ולשם כך נולד המתכון הבא. הוא מעולה לניצול השאריות וניתן לצרף אליו, צלי בשר/עוף שנותר או לחלופין להוסיף גבינות.

לערכים תזונתים   http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/1254

מקווה שתהנו

אם אהבתם, אשמח אם תעשו לי LIKE 


המצרכים:

2 כוסות אורז מבושל

2 ביצים

מלח,פלפל שחור

1/2 כפית כורכום (לא חובה)


אופן ההכנה:

- לטחון את האורז המבושל עד דק.

- להכניס לקערה את האורז,הביצים והתבלינים ולערבב.

- לחמם שמן במחבת. ליצור לביבות ולטגן משני הצדדים עד להשחמה.



הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת