2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

קציצות ,קציצות

קציצות ,קציצות

בשר טחון ,מגוון גדול של דברים אפשר להכין מבשר טחון,ממולאים למינהם ,בולונז,מילוי לבורקס,מילוי

לקובה ,ועוד ועוד ,אבל בעיקר קציצות ,יש לי מגוון של קציצות הנה כמה שאני מכינה באופן קבוע ומומלצות

בחום.

קציצות בקר מטוגנות


1
קג בשר בקר טחון


1
ביצה


1/4 
כוס פרורי לחם


מלח, פלפל שחור ,כמון פפריקה מתוקה 1,כף אבקת מרק עוף פטרוזיליה קצוצה ,כוסברה קצוצה


1
בצל גדול מגורד


לערבב את כל החומרים ליציר קציצות בידיים רטובות


לטגן בשמן עד להזהבה .

קציצות מטוגנות עם צנוברים


1/2
קילו בשר בקר טחון


2
בצלים קצוצים דק


חצי צרור פטרוזיליה קצוצה

מלח

2כפיות צנוברים מטוגנים קלות

פלפל שחור, כמון,אבקת מרק עוף,מעט קינמון,


לערבב את כל החומרים ליצור קציצות ולטגן

 

קציצות "סוני" / סימה.ד (מצורפת תמונה ראשונה )




1.5 בשר טחון מעורב (שווארמה הודו, חזה הודו אדום, חזה עוף, בקר, פרגיות)


5 בצלים קצוצים ומטוגנים עד להשחמה (לטגן על אש קטנה עד קירמול)


10 שיני שום כתושות


3 ביצים


1/2 כפית אבקת סודה לשתייה


1/4 כוס פירורי לחם


מלח/פלפל שחור/1/2 כפית פפריקה מתוקה/אבקת מרק עוף

 לערבב היטב את כל המצרכים בקערה גדולה. נוצרת עיסה דביקה ומעט רכה. לצנן


לילה במקרר.



למחרת
להכין צלחת גדולה/קערה עם תערובת של חצי קמח/חצי פירורי לחם ומעט מלח ופלפל שחור ולערבב.


לקרוץ עיגולי קציצה, לטבול אותה בתערובת הקמח משני צדדים ומעט להאריך ולשטח.


לטגן בשמן חצי עמוק בלהבה בינונית (לא גדולה – הקציצה צריכה להיטגן לאט) משני הצדדים.



כמובן שאת כל רוב הקציצות אפשר לשלב ברוטב עגבניות עשיר ...

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

17 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת