00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בבית

תבשיל חזה עוף וירקות


התבשיל הזה ממלא את הבית בריחות מדהימים, טעמו משובח והוא אהוב על הילדים שלי! כן במקום שניצלים מטוגנים אני מכין לילדים (ולמבוגרים) ארוחה טעימה ובריאה יותר.

מצרכים:

6 פרוסות חזה עוף

2 כפות שמן זית

בצל גדול פרוס לחצאי פרוסות

2 פלפלים אדומים מתוקים חתוכים לרצועות עבות

5 תפו"א פרוסים לפרוסות עבות

3 עגבניות פרוסות

2 כפיות גדושות שום כתוש

2 כפיות גדושות של אבקת מרק עוף

2 כפיות של תבלין פרגיות

כפית פפריקה מתוקה

מלח ופלפל

מים רותחים

אופן ההכנה:

בסיר רחב מחממים את שמן הזית ומטגנים את הבצל עד שקיפות, מוסיפים את הפלפל ותפוחי האדמה, מערבבים ומטגנים כ-5 דקות. מוסיפים את השום הכתוש והתבלינים ומערבבים.

מניחים את פרוסות העגבניה ושופכים את המים הרותחים עד לכיסוי הירקות ומערבבים, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה וסוגרים מכסה לרבע שעה, פותחים ומצמצמים לחצי (בערך חצי שעה), מוסיפים את חזה העוף מתחת לרוטב וסוגרים מכסה לחצי שעה.

2 דברים חשובים בתהליך:

  1. תקפידו שתפוחי האדמה נמצאים תמיד מתחת למים.

  2. מדי פעם כסו את הסיר ושקשקו אותו כדי לערבב מבלי לפגוע בירקות.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

18 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל idoxmaoz1 אלא אם צויין אחרת