2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

צלי בשר....

צלי כתף,נתח צר ומאורך ,מתאפיין בפס שומן שעובר במרכזו,מתאים כמעט לכל סוגי הבישול ,יחסית מתבשל בזמן קצר יחסית.

לרוב השימושים שלי בבשר אני משתמשתבנתח כתף מס' 5 ,

הבשר יוצא רך מאוד מעט שומן וטעים .

מצרכים:

1/2 קילו בשר כתף פרוס

מעט קמח

מלח ,פלפל שחור גרוס,עלי דפנה,בצל גדול פרוס,מעט פפריקה מתוקה,

2 שיני שום,אבקת מרק בצל,מעט פפריקה מתוקה

לטבול את פרוסות הבשר בקמח ,לטגן בסיר רחב ,משני הצדדים עד להשחמה,

לפזר פלפל שחור גרוס,להוציא את הנתחים להניח בצד.

באותו הסיר לטגן את הבצל והשום להוסיף 2 כוסות מים להביא לרתיחה להוסיף את נתחי הבשר ,

עלי הדפנה,ופפריקה,לבשל למשך שעה וחצי עד שהבשר רך ,לקראת תום הבישול להוסיף מלח ,ואבקת מרק בצל .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

24 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת