2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

קציצות עוף מטוגנות וברוטב

אחרי סוף שבוע עמוס ריגשית ונפשית מנסה לחזור לשיגרה ,הימים האחרונים מחדדים את הכאב הגדול ,

אותי הוא מלווה כל יום בשנה ,החזרה למטבח נותנת מקום שפוי לצד התהום הענק ,שנדע ימים קלים יותר.

קציצות כולם אוהבים בכל מיני צורות וטעמים ,קציצות עוף הם קציצות רכות ועשירות בטעם בזכות התיבול המתאים ,

הקציצות רכות ומתאימות גם לילדים קטנים ,קציצות שנחטפות ,אפשר לאכול אותם כשהם מטוגנות ,ולנו הם מאוד טעימות כשהם מטוגנות מעט ומתבשלות ברוטב אדום.

מצרכים:

1/2 קילו חזה עוף טחון

2 בצלים מגורדים דק

חופן גדול של פטרוזליה קצוצה

חופן כוסברה קצוצה

1 שן שום כתוש

מלח,פלפל שחור,מעט פפריקה מתוקה,אבקת עוף,

1 ביצה,מעט פרורי לחם,

אופן ההכנה :

לערבב את כל המצרכים ,להכניס למקרר למנוחה לשעה .

ליצור קציצות ולטגן במעט שמן לצבע זהוב משני הצדדים להניח בצד,

בשלב הזה הקציצות כבר מוכנות לאכילה ,עכשיו מי שרוצה יכול להוסיף רוטב .

לרוטב:

2 עגבניות מגורדות

1 בצל קצוץ דק,

2 שיני שום

2 כפות רסק עגבניות

2 כוסות מים

מלח,פלפל שחור,אבקת מרק עוף,כף סוכר,פפריקה מתוקה

לטגן את הבצל להוסיף את השום לטגן מעט ,להוסיף את העגבניות התבלינים,

והמים ,לבשל עד לרתיחה ,להוסיף את הקציצות לבשל עוד 1/2 שעה .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

26 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת