00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מגוון לצרכן

ברוכים הבאים

פנקייק תפוח

לפנקייק הזה יש תוספת - תפוח - ואני מאוד אוהבת אותו לילדים, במיוחד מאז שהילד שלי היה חולה ולא רצה לאכול כלום ומתוך כל מיני דברים שניסיתי להציע לו, בסוף אכל דווקא את הפנקייקים האלה

 

1 גביע אשל 

1 ביצה 

2-1 2 כפות סוכר 

קורט מלח (אפשר לוותר)

4-3 כוס קמח תופח

תפוח עץ קטן

2-1 כפית קינמון 

 

1) לגרד את התפוח

2) לערבב בקערה את התפוח, אשל, קינמון ומלח

3) להקציף קלות את הביצה עם הסוכר ולהוסיף לקערה

4) להוסיף קמח ולבחוש הכל יחד (עד לקבלת בצק סמיך)

5) להשאיר בצק ל-10 דקות "לנוח"

6) לחמם שמן במחבת ובעזרת כף, בערך בקוטר של כוס, להניח בצק על המחבת החמה 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל Florentina אלא אם צויין אחרת