00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

שף אמיר מרקוביץ - איטלקיה בתחנה

קבב בקר על האש

יום העצמאות הפך כבר מזמן לחג "על האש" או לחג "המנגל הלאומי". אנחנו צורכים במהלך יום העצמאות כטון בשר: פרגיות, שיפודי עוף, סטייק בקר וקבב.

אז אחרי שוידאתם שהמנגל או הגריל תקינים, הצטיידתם בפחמים וקרטון לנפנוף, אני מציע לכם מתכון לקבב בקר קל ופשוט שישדרג את ארוחת החג שלכם.

למשקיענים ולמיטיב הלסת אני ממליץ להשתמש בנתחי סינטה או אנטרקוט. לצד הקבב שימו על המנגל או הגריל גם שיפודי ירקות, הוסיפו על השולחן סלטים טריים, חומוס וטחינה והנה לכם סדר עצמאות כהלכתו.

קבב ליום העצמאות. צילום: דרימסטיים.

קבב בקר על האש

מצרכים:

700 גרם בשר בקר טחון

100 גרם שומן כבש

1 בצל קלוף וחתוך לקוביות

חצי כוס כוסברה קצוצה

חצי כוס פטרוזיליה קצוצה

2 כפיות כמון

כפית צ'ילי קצוצה

מלח ופלפל

חצי כפית קינמון טחון

 

אופן ההכנה:

1. מערבבים את כל המצרכים יחד בקערה היטב

2. יוצרים קציצות מהתערובת, בערך 70 גרם ליחידה, וצולים על האש.

 

!!! שימו לב: אל תצלו בשר קר. אם הכנתם את קציצות הקבב מראש ושמרתם במקרר, הוציאו אותן ותנו להן לעמוד קצת עד שטמפרטורת הבשר תגיע לטמפרטורת החדר.

 

בתיאבון, יום עצמאות שמח וסופ"ש שקט רגוע וטעים,

שף אמיר מרקוביץ, איטלקיה בתחנה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אמיר מרקוביץ אלא אם צויין אחרת