11
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אפייה נעימה ומתוקה

נשיקות כחול ולבן

       
לאחר שנרגעתי משגעון הקאפקייקס (השגעון לא הסתיים עדיין הוא רק נרגע זמנית) החלטתי שהגיע הזמן לקינוח מתוק נוסף לחג העצמאות הבא עלינו לטובה...
מאחר וכמויות מזון רבות עומדות לפקוד את גופנו החלטתי שבשביל הקינוח כדאי ללכת על משהו קליל ופרווה-ומה יותר מתאים מאשר נשיקות מרנג כחול לבן.

אני חייבת לציין שחלק מההשראה לפוסט הזה קבלתי מהפוסט שפורסם בבלוג המקסים של פינוקית מתוקית "שמרית זה לא רק שמרים" ובו היא הכינה צמידי מגן דוד מתוקים ונשיקות עם גנאש שוקולד  http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2304308 אז קודם כל אני רוצה לפרגן לפוסט המקסים הזה ולהמליץ לכם לבקר בבלוג שלה!!!!

ועכשיו נעבור לנשיקות שלי....
מתכון והסבר מלא להכנת נשיקות אפשר למצוא בפוסט הזה http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=1713569

מרכיבים-
4-5 חלבונים
סוכר-בכמות כפולה ממשקל החלבונים. (במידה ו-5 חלבונים ישקלו-200 גרם נשתמש ב-400 גרם סוכר, אם אין לכם משקל הכי קל להשתמש בכוס מדידה או בכוס רגילה, על כל כוס חלבונים תוסיפו 2 כוסות סוכר)
כמה טיפות תמצית וניל-לא הכרחי (למי שאוהב)
סוכריות צבעוניות לקישוט-לא הכרחי (למי שאוהב)
מספר טיפות של צבע מאכל כחול
אופן ההכנה-
-אנחנו מתחילים את ההכנה שלנו מהשלב הסופי של הקצפת החלבונים...
-מדליקים תנור על 120 מעלות.
-לאחר שהקצף התקשה מעבירים את מחציתו לשק זילוף עם פייה משוננת ומזלפים נשיקות על נייר פרגמנט (אפשר להוסיף סוכריות כחולות ולבנות)

-מוסיפים מספר טיפות צבע מאכל כחול לחציו השני של המרנג שנותר במיקסר

-הקצף יהפוך לכחול תוך שניות...

-לאחר דקה של ערבול הקצף יראה ככה...

-מעבירים את הקצף הכחול לשק זילוף עם פייה משוננת ומזלפים נשיקות כחולות על נייר פרגמנט

-אופים בחום נמוך של 100-120 מעלות כ-1.5-2 שעות, מומלץ לבדוק נשיקה אחת ולראות אם אפשר לחלץ אותה בקלות מנייר האפייה בלי שישארו שאריות מרנג.
-מצננים את המרנג על התבניות ומשחררים בעדינות מנייר האפיה.
-אחרי האפייה

-אפשר להכין יום, יומיים מראש כל זמן שהמרנגים עטופים היטב במכל אטום.

שיהיה לכולנו חג עצמאות שמח!!!!
 

     

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נתנאלה צ אלא אם צויין אחרת