00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

פטריות כבושות

 

מזמן צילמתי את ה'משובח' הזה ועם כל הניתוחים וההעברות והסידורים שיש לי בחודשים האלה .... "זרח מפרחוני" כמו שאומרים.

מומלץ להחזיק בהישג יד.  אפשר להוסיף אותן לכל תבשיל והכי הכי מומלץ להוסיף לסלטים.




פטריות כבושות


500 גר' פטריות
4 כוסות מים
2 כפות מלח לימון
1 כף מלח
1 שן שום גדולה פרוסה
2.5 כפות סוכר
5 פלפל אנגלי
2 פלפל שחור
1 עלה דפנה גדול

*גרגרי כוסברה למי שאוהב


לשטוף תחת מים קרים את הפטריות ולייבש בעדינות שלא לפגוע בעור הפטריה.

להניח את הפטריות בסיר. להוסיף מים, מלח, סוכר, מלח לימון, פלפל אנגלי ושחור, עלה דפנה וגרגרי כוסברה.

 

 

לבשל כ 10 דקות. להוריד מהאש ולהוסיף פרוסות שן שום. לקרר.


להכניס לצנצנות ולהניח במקרר.

 

אלינוער


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

31 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת