00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בישול-סאן

קישואים סאן ( קישואים ברוטב 3 אופציות)

 

רשמתי פה 3 אופציות שאצלנו אוהבים לתבשיל הזה,

קישואים ברוטב עגבניות , קישואים ברוטב בצל ( אפשר לקרא לזה גם קישואים ברוטב טבעי)  וקישואים ברוטב כורכום.

 

 

מה מכינים:

1 קילו קישואים.

2 בצלים קטנים קצוצים (כ-200 גרם)  באם מכינים ברוטב עגבניות. 

3 בצלים קטנים קצוצים (כ-300 גרם)  באם מכינים ברוטב בצל או כורכום.

1 עגבניה קטנה חתוכה לקוביות.

3 כפות שמן זית/קנולה.

 

 

תיבול לאופציה 1 - קשואים ברוטב עגבניות:

כפית וחצי מלח בישול 

חצי כפית פפריקה מתוקה 

רבע כפית פלפל שחור 

שמינית כפית פפריקה חריפה

כפית סוכר

קופסא של רסק עגבניות 

2 שיני שום כתושות 

 

אופציה 2 - קישואים ברוטב בצל:

כפית מלח בישול 

חצי כפית פלפל שחור 

 

 

אופציה 3 - קישואים ברוטב כורכום:

כפית מלח בישול 

כפית אבקת מרק עוף ( לא חובה)

רבע כפית פלפל שחור 

רבע כפית כורכום

 

 

1 כוס מים 200 מ"ל

 

אופן ההכנה:

1) מטגנים את הבצל הקצוץ ( הכמות לפי הרוטב שרוצים: לרוטב עגבניות 2 בצלים, לרוטב בצל או כורכום 3 בצלים ) עם 3 כפות שמן זית/קנולה,  עד שכמעט מזהיב.

2) מוסיפים את הקשואים וממשיכים לטגן עוד כ-10 דקות תוך ערבוב.

3) מוסיפים את קוביות העגבניה, המים ואת תבליני הרוטב לפי האופציה הרצויה.

4) מערבבים מביאים לרתיחה ומבשלים כשעה.

 

 

בתאבון............

 

הרוטב מאוד טעים עם לחם

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל RamiSun אלא אם צויין אחרת