33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על אוכל, לייף סטייל, צרכנות וזנזוני מוח

בלוג צרכנות , אוכל וביקורת בכל תחום

פטריות בציפוי פריך ללא גלוטן

פטריות בציפוי פריך ללא גלוטן

בקשתי שיקנו לי פטריות שמפניון גדולות ויפות .התוכנית היתה למלא בבשר ולאפות ברוטב יין. ואכן הגיע שקית גדושה בפטריות שמפניון לבנבנות ובשרניות , מה שמעיד על טריותם, אבל קטנות ...
אחרי שברון לב קטן ובהתיעצות עם הצמחונית שבנינו החלטתי להכין מהן מנה שונה מהתוכנית המקורית .פטריות מטוגנות. מאחר ופטריות קצת אנמיות בטעם השרתי במשרה וצפיתי בציפוי פריך.
30 פטריות שמפניון ,מנוגבות במטלית לחה (אני נוהגת לקלף את הציפה הדקה.)

משרה לפטריות

לערבב בקערה
2 כפות רוטב סויה
2 כפות יין יבש
1 כפית סילאן
מלח ופלפל משרים את הפטריות לשעה לפחות.

רביכה לטיגון

½1 כוס קמח (ניתן להשתמש בקמח ללא גלוטן)
1 כפית אבקת אפיה
מלח, פלפל, צ'לי גרוס, שום גבישי
מערבבים
3 חלבונים
מקצפים מעט, מוספים לקמח ומערבבים מוספים מעט מים שיצא רביכה חלקה במרקם של יוגורט.

מסננים את הפטריות בעזרת מזלג או קסם הנעוץ ברגל הפטריה מקמחים את ראש הפטריה וטובלים ברביכה
מטגנים בשמן עמוק חם .
מגשים עם רוטב צ'לי מתוק/ חריף.



בני משפחתי צרפו את הפטריות למנת חומוס עם בשר.


למתכון החומוס עם הבשר
http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?EntryId=2303176&r=1
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הים רגוע אלא אם צויין אחרת