00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

שבבי תפוחים - חטיף בריאות

20/04/2012



תפוח מיובש?

למרות שמו (ה"מיובש")    חטיף זה לגדולים ולקטנים כאחד שווה שווה.

אפשר להכין עם סוכר ובלי, עם קינמון או בלי ותמיד שווה שיהיה לנו במגירה לכל מקרה של רעב פתאומי או אורחים לא צפויים.


אני בדיאטה. מאז הניתוח כשלא יכולתי לאכול וכל היום וגם בלילה מצצתי שוקולד  (השריטה הכי גדולה בחיי) והתוצאה? 5 ק"ג עודפים שמוסתרים כרגע תחת גופיות ענק.  חיפשתי חטיף שיתאים גם לנאשרים שכמותי שלא יכולים לסיים מנה אחת בלי להיאנח שהם מלאים אבל מנשנשים מתוקים לאורכו של היום בלי סוף.

אוייש, הפעם שילמתי הפעם בענק.



 


ואם אתם רוצים להתכונן לקיץ או העליתם עליכם כמה מיותרים, זהו החטיף!!!

 
 

שבבי תפוחים בתנור

2-3 תפוחים
1-2 כפות סוכר או סוכרזית נוזלי
1 כף קינמון
1 כף לימון (לא חובה)

 
לחמם תנור ל 110 מעלות.  לחתוך את התפוחים לפרוסות דקות  ולהניח בקערה. לזלף מעל מעט מיץ לימון (לא חובה).

 

 

 

להניח על נייר אפיה המונח על תבנית שטוחה את פרוסות התפוחים. לערבב את הקינמון והסוכר (מי שמשתמש בסוכרזית נוזלי יזלוץ מעל הפרוסות את הנוזל ומעליו את הקינמון)  ולזרות מעל התפוחים.

לאפות כשעה עד שעתיים . מידי חצי שעה להפוך את התפוחים. 
החטיף מוכן כשהוא מקבל צבע חום.


אז למה אתם מחכים?


אלינוער


 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

41 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת