66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

עוגת תפוזים ושוקולד לבן

בס"ד

 

עוגה נפלאה לליווי     .השילוב האהוב עלי הוא תפוז ושוקולד, הריחות שמילאו את הבית מיד לאחר הוצאת העוגה מהתנור גרמו לי להיאנח קלות ולהתיי`שב מיד עם כוס קפה ביד אחת ובשניה פרוסת עוגה.

לערכים תזונתים כנסו  http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/2037

מקווה שתהנו גם אתם.

אשמח אם תבקרו אותי גם בפיי`סבוק - לבשל בכיף - ותעשו לי LIKE.

 

המצרכים

1.5 כוסות קמח

1 אבקת אפיה

4 ביצים שלמות

1 סוכר וניל

3/4 כוס סוכר

קליפה מתפוז אחד

1 כוס מיץ תפוזים

1/2 כוס שמן

100 גרם שוקולד צ`יפס לבן

 

אופן ההכנה:

- להקציף את הביצים השלמות עם סוכר הוניל עד שהתערובת מתחילה לעלות.

- להוסיף את הסוכר ב 2-3 פעמים ולהקציף עד לקבלת קצף בהיר ותפוח.

- להנמיך למהירות איטית ולהוסיף את השמן.

- בקערה להניח את כל המצרכים היבשים כולל שוקולד הצ`יפס.

- להוסיף לסירוגין את היבשים ואת מיץ התפוזים ולערבל רק עד שהתערובת אחידה.

- לשמן 2 תבניות אינגליש קיי`ק או אחת מרובעת ולשפוך את התערובת לתוכן.

- לאפות בחום של 180 מעלות למשך 30-40 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא נקי.

- העוגה מעולה בהקפאה.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת