2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

פסטה טאליאטלה ברוטב בולונז

29/10/2018

פסטה בולונז כל כך הרבה גירסאות ,שילוב של טעמים מופלא של עגבניות ,בשר ופסטה מה יכול להיות רע,

הבולונז שלי מאוד פשוט וטעים ,והנכדים המתוקים שלי מוכנים לאכול כל יום כל היום פסטה בולונז ,אהה וגם מיונז

שבלשונם נקרא בולונז.... הפסטה שמתאימה לרוטב בולונז צריכה להיות רחבה הכי מתאימה היא פסטה

טאליאטלה שהכי כייף להניח עליה את הרוטב ,אבל גם ספטה פנה מתאימה שכן הרוטב חודר לתוך הפסטה

ובכל ביס מקבלים גם פסטה וגם רוטב ,אתם תחליטו מה אתם מכינים .

מצרכים :

חבילת פסטה טאליאטלה מבושלת לפי הוראות יצרן

או חבילה פסטה פנה מבושלת לפי הוראות הכנה ומסוננת

1/2 קילו בשר טחון

3 עגבניות מגורדות

2 גזרים בנונים מגורדים

1 בצל קצוץ

2 שיני שום

מעט שמן לטיגון

3/4 כוס מים

קופסא בנינות רסק עגבניות

מלח,פפריקה אדומה מתוקה,מעט פפריקה חריפה (לא חייבים)

פלפל שחור,אבקת מרק עוף,עלה דפנה אחד

אופן הכנה :

בסיר גדול לבשל את הפסטה ולסננן ,

באותו הסיר לטגן במעט שמן את הבצל עד לשקיפות ,להוסיף את שיני השום להמשיך לטגן,

להכניס לסיר את הבשר ולטגן עד שמשנה צבע ,להוסיף את הגזר והעגבניות ,לאדות כמה דקות,

לשפוך מים לסיר ,להוסיף את התבלינים ורסק העגבניות לערבב ,לבשל על אש נמוכה 1/2 שעה עד לצמצום הרוטב ,

לטעום לתקן טעמים אם צריך ,בשלב הזה אני מוציאה את עלי הדפנה ,

אפשר להגיש את הספגטי ומעליו לשים מהרוטב ,ואפשר לערבב הכול ביחד בסיר.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

13 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת