33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אמא צעירה ישנה

שבלולי שווארמה

שבלולי שווארמה

שווארמה במחבת לארוחת ערב חביבה.

1 ק''ג שווארמה הודו נקבה

2 בצלים חתוכים לחצאי טבעות דקיקות

שמן זית

1 כפית כרכום

1 כפית כמון

1 כפית פפריקה

2 כפות סילאן

מלח

לטגן את הבצל עד הזהבה. להוסיף את השווארמה ולטגן עד שהיא משחימה, להוסיף את התבלינים והסילאן ולהמשיך לטגן עוד כמה דק' (שלא יתבשל יותר מדי). לקח לי ערך 10 דק' בישול עד שכל הנתחים היו עשויים.

מעולה ליד אורז/פסטה.

בזמן הבישול :

אפשר למלא בבצק עלים ככה :

מוציאים את העלים להפשרה מעטה בחוץ (כרבע שעה). לרדד מעט. שמים חתיכות שווארמה על כל העלים, לגלגל לגליל ולהכניס למקפיא לעוד 20 דק' להתייצבות. להוציא, לחתוך לשבלולים ולהכניס ל-25 דק' לתנור.

נראה טוב וטעים, ואפשרי גם לאירוח בשרי.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

ארכיון פוסטים
נקה
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל צופציק קטן אלא אם צויין אחרת