00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על קצה המזלג

עוגיות גרנולה

 

חברים לפני שאני מפרסמת את המתכון לעוגיות הגרנולה האלו, אני חייבת להזהיר אתכם שמי שמכין אותן, עושה זאת על אחריותו בלבד, מאחר והן פשוט ממכרות!!!!

הן מתאימות מאוד ליד כוס הקפה או התה שלכם, הן נשמרות בכלי אטום זמן ממושך ומתאימות מאוד כצידה מתוקה בתוך התיק האישי שלכם, כפינוק ליום עבודה ארוך או טיול.

אה כן וגם סתם כך בשביל התענוג וה"שוויץ" הלבשתי אותן יפה עבורכם, וצילמתי...

 

 

 

ומשסיימנו למנות את המעלות ולהתענג מהתמונות בואו ניגש למתכון:

 

 

המרכיבים:

  • 250 גר` חמאה רכה (בטמפ` החדר)

  • 1/2 1 כוסות סוכר חום מסוג דמררה 

  • 2 ביצים

  • 2 כוסות קמח תופח 

  • 1 כפית תמצית וניל איכותית

  • 1/2 כפית קינמון

  • 1/2 כפית חוויג` קפה/ג`ינג`ר טחון

  • 2 כוסות גרנולה 

 

 

אופן ההכנה:

 

  1. מחממים תנור לחום של - 180 מע`.

  2. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מעבדים במהירות בינונית את החמאה הרכה והסוכר עד לקבלת תערובת קרמית אחידה.

  3. מוסיפים את הביצים ותמצית הוניל וממשיכים בעיבוד עד לאיחוד.

  4. מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את הקמח, הקינמון וחוויג` הקפה (זנגויל) ואת הגרנולה ומעבדים קצרות, עד שהכל נבלע בתערובת.

  5. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למקרר לכחצי שעה.

  6. מרפדים תבנית בנייר אפיה ומשמנים מעט.

  7. יוצקים בידיים רטובות מעט או בעזרת כף, כדורים בגודל הרצוי לכם, ומסדרים בתבנית ברווחים גדולים האחד מהשני.

  8. אופים  כ- 10-15 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות מעט מסביב ובאמצע נשארות מעט רטובות. (אל דאגה הן מתייצבות בקירור)  

  9. מצננים ומכניסים לכלי אטום. 

 

**** שימו לב למשך האפיה, והיזהרו מאפיה לזמן ממושך יותר כי העוגיות תצאנה יבשות!

**** במרכיבים כתוב גרנולה, הכוונה היא לגרנולה מוכנה (כלומר קוואקר עם פירות יבשים ואגוזים) 

 

 

 

 

 

 

בתאבון לכולם ולהתראות במתכון הבא!

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

20 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל hilfcook2011 אלא אם צויין אחרת