44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

לביבות קישואים

לביבות קישואים

 

 

 

לביבות קישואים

 

 

החומרים:

פומפייה דקה
מחבת טפלון
2 כפות
צלחת עם מגבות נייר
3 קערות

5 קישואים גדולים  
 בצלים 
 כפות טחינה גולמית
3/4 כוס   קמח מצה
1 כפית מלח
1 רבע כפית פלפל שחור
1 שמן לטיגון

אופן ההכנה:

מרסקים את הקישואים על פומפייה  (אפשר במעבד מזון )
מרסקים את הבצל על פומפייה (אפשר במעבד מזון) 

סוחטים עודפי נוזלים ומעבירים לקערה
מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה
מחממים שמן במחבת, יוצרים מהתערובת לביבות שטוחות ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה


בתאבון

אם אהבתם לחצו על אהבתי, תודה  

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.  המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ.  הסכומים שמתקבלים מהסדנאות, משמשים להסעדת הילדים  בבוקר הם מקבלים כריכים לבית הספר. לארוחת צהרים הם מגיעים למטבח

וסועדים ליד שולחנות עם מפות במטבח של מאיר השמן.
לסדנאות לתרומות לחצו   כאן

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

38 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
תגיות
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת