88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

עוגת גבינה עם קורנפלור במקום קמח - מתאימה גם לפסח

עוגת גבינה מתאימה לכל השנה וגם כשרה לפסח

הכנות מקדימות

1.     לשמן  מעט תבנית חד פעמית רגילה

2.     לחמם תנור ל-180  מעלות

3.     למלא תבנית אפיה של התנור במים עד גובה 3/4 ולהשאיר בתנור

4.     לא לפתוח את התנור במשך כל האפייה ועד לקירור העוגה

מצרכים:

1.     6 ביצים  מופרדות

2.    500 גרם גבינה 5%

3.     1.5 כוסות סוכר

4.     4 כפות שטוחות קמח כשר לפסח או קורנפלור

5.     2 חבילות אינסטנט פודינג וניל

6.     קליפת לימון מגורדת

7.     2 שמנת מתוקה

8.     1.5 כוסות חלב

הוראות הכנת העוגה:

להפריד חלבונים וחלמונים

לערבב בקערה את החלמונים, גבינה, קורנפלור, קליפת לימון, 4 כפות מהאינסטנט פודינג ו-1 כוס סוכר


בקערה אחרת להקציף את החלבונים עם יתרת הסוכר - 1/2 כוס סוכר לקצף יציב

לערבב את תערובת החלמונים עם קצף החלבונים בעדינות

לצקת לתבנית, להניח את התבנית בזהירות בתוך התבנית שבתנור

לאפות 45 דקות, העוגה צריכה להיות זהובה מלמעלה

לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה בפנים עד שתתקרר - לא לפתוח את דלת התנור

להכין את הקרם לציפוי: להקציף שמנת מתוקה + אינסטנט וניל + חלב

להוציא את העוגה מהתנור, למרוח את הקרם מעל העוגה, ליישר ולהכניס למקרר לכמה שעות עד שהעוגה תתייצב


      זהו, העוגה מוכנה, בתיאבון ותהנו

 תודה לכל מי שביקר אותי בבלוג ולכל מי שטורח ומגיב 

 מוזמנים להיות חברים שלי גם בפייסבוק ואשמח אם תלחצו לי לייק  

 אשמח אם גם תלחצו על ה- hit it כאן בבלוג 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

30 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת