00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בלוג של LANIT1

פאי הרועים - פשטידת תפוחי אדמה עם בשר בקר

בתבנית פירקס עגולה ומעט עמוקה 


להכין "פירה" מ-6 תפוחי אדמה גדולים


להוסיף ל"פירה":
2 בצלים מטוגנים במעט מאד שמן. 2 כפות בערך.
2 ביצים שלמות טרופות במזלג
מלח או כפית אבקת מרק עוף
פלפל שחור לטעם-לא הרבה.
כף או שתיים קמח 

את הפירה לחלק ל-2.

לשטח בתבנית  חצי מהכמות.

לפזר מעליו פטריות מטוגנות, עם הרבה בצל, מעט אבקת פטריות-בערך כפית....

ולהוסיף לטעם מלח ופלפל שחור ולטגן  2-1 קילו בשר טחון מטוגן עם 3 בצלים קצוצים.


לטגן עד שהבשר נהיה פירורים פירורים.

לפזר את הבשר או הפטריות על שכבת ה"פירה"

לכסות בחצי השני של הפירה ולאפות עד הזהבת החלק העליון.

**לפני האפיה לחרוץ עם מזלג את פני הפירה. 

צריך לאפות מספיק זמן שהפירה יאפה היטב.


הפשטידה פשוטה להכנה  


מתכון קל הכנה , בהשראת PRIGE , 
מצורפת תמונה באהבה וחג שמח לכולם

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל LANIT1 אלא אם צויין אחרת