77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

כך תכינו חביתיות טעימות ממצות

 

כל שנה מחכים לחביתיות האלה, אצלי יש להם ביקוש ואני מכינה אותם כל פעם בתערובות שונות.

הפעם בחרתי בתערובת שעשויה מגבינות, בצל מטוגן ועוד. כל אחד יכול להכין ואין מצב שמישהו לא יצליח להכין אותן.

אז בואו נתחיל:

מצרכים:

5 מצות 
1/4 קילו גבינה: חמד/פטה/קשקבל או כל גבינה קשה אחרת אני שמתי חמד
4 ביצים שלמות 
1 בצל גדול קצוץ 
1/2 חבילה פטרוזיליה או כוסברה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
מחבת ושמן לטיגון

הוראות הכנה:

לטגן את הבצל במחבת, לסנן מהשמן, אני העמדתי את המחבת באלכסון 
 
  
 
להכניס לתוך קערה את המצות, לפורר בידיים, לשפוך עליהם מים להמתין 5 דקות
 
  

להוסיף את הבצל המטוגן, הביצים, פטרוזיליה או כוסברה ולערבב
 
  
 
לגרד גבינות ולהוסיף, להוסיף את התבלינים, לערבב היטב ולתת לתערובת לנוח כ- 10 דקות
 
  

ליצור קציצות ולטגן משני הצדדים, להוציא ולהניח על מגבת נייר לספיגת השמן
 
 
 
זהו מוכן, תגישו ליד זיתים, סלט ירקות ויש לכם ארוחה
 
  בתיאבון וחג שמח  

 תודה לכל מי שביקר אותי בבלוג ולכל מי שטורח ומגיב 

 מוזמנים להיות חברים שלי גם בפייסבוק ואשמח אם תלחצו לי לייק  

 אשמח אם גם תלחצו על ה- hit it כאן בבלוג 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

31 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת