00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בלוג של LANIT1

חג של מתכונים - תפוח אדמה מוקרם כשר לפסח ולימי השנה

 

 

המתכון:

8 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לאורך

2 שמנת לבישול 15 אחוז

5 שיני שום גדולים חתוכים לאורך

פלפל שחור מעט

אבקת מרק פרווה ללא מונסודיום גלוטומט כף מלא  -  למי שלא משתמש עם אבקת מרק - אז מלח לפי הטעם

1 חבילת פטריות שמפניון טריות פרוסות

*למי שאין אפשרי להכין  משימורים 


אופן ההכנה: 

תפוחי האדמה או שמבשלים במים או מרככים אותם לאחר החיתוך במיקרו כ- 20 דקות .

בסיר קטן מרתיחים את שתי השמנת לבישול , לאחר שמעט מתחמם ומתחיל לבעבע מנמיכים את האש ומוסיפים את שיני השום

והתבלינים אבקת מרק או המלח ,פלפל שחור ומערבבים . 

* מכבים ומסירים מהאש.

* בתבנית חד פעמית עגולה מפזרים את תפוחי האדמה שהתרככו ומעל מפזרים את הפטריות משימורים , ומעל הכל מפזרים את כל השמנת שבישלנו .

במידה ורוצים להוסיף פטריות טריות פרוסות יש לטגן אותם עם מעט שמן במחבת ואז להוסיף מעל התפוחי האדמה.

 

בתנור ללא מכסה כ- 40 דקות עד להזהבה. 

(אני אופה בתנור באפיה רגילה לא טורבו)

 

זהו מוכן להגשה טעים מאד מומלץ באהבה.........  חג פסח ושמח ותספרו איך יצא לכם...

תפוח אדמה מוקרם מתבשל בתנור כשר לפסחתפוח אדמה מוקרם לאחר אפיה מוכן להגשה כשר לפסח

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל LANIT1 אלא אם צויין אחרת