00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכלים טעים

לחמניות לפסח (מבצק רבוך)

למי שבכל זאת רוצה לחמניות בפסח מוזמן לאפות את הלחמניות הטעימות הללו, שהן מין פחזניות.

המצרכים:

1 ורבע כוס מים

1/2 כוס שמן

כפית מלח

2 כוסות קמח מצה

5 ביצים

 

אופן ההכנה:

1. שמים בסיר את המים, השמן והמלח ומביאים לרתיחה.

2. לאחר שהוא רותח, מסירים מהאש ומוסיפים בבת אחת הקמח ומחזירים לאש ומערבבים עד שנפרד מדפנות הסיר. מסירים מהאש ומצננים מעט.

3. מוסיפים את הביצים אחת אחת, לאחר הוספת כל ביצה מערבבים היטב עד שהיא נבלעת בבצק. בסוף צריך לצאת בצק אחיד.

4. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

5. לוקחים מהבצק פיסות ובכף היד מעצבים כדורים מעט פחוסים.

6. שמים כל כדור בצק במרווחים של כ-5 ס"מ זה מזה.

7. אופים כ-30-35 דקות, אסור לפתוח התנור עד שנאפה 30 דקות לפחות.

בתאבון...

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל niritcohen5 אלא אם צויין אחרת