00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בישול-סאן

סלט תפוחי אדמה סאן

נקרא גם לפעמים סלט מיונז

 

 

מה מכינים:

3 תפוחי אדמה גדולים 

4 ביצים 

1 בצל

4 מלפיפונים חמוצים

כחצי קופסאת  שימורים  של אפונה ( אפשר גם אפונה וגזר)

4 כפות מיונז

חצי כפית חרדל ( לא חובה)

כפית מלח שולחן

חצי כפית פלפל שחור

 

אופן ההכנה:

1) מבשלים את תפוחי האדמה עם הקליפה עד לריכוך

    בו זמנית מבשלים את הביצים עד למידת הכנה שלביצים קשות.

2) כשפתוחי האדמה רכים ( מכניסים מזלג והוא נכנס ללא התנגדות) שופכים את המים הרותחים מהסיר, וממלאים          במים קרים, מסננים את תפוחי האדמה ומצננים כמה שעות 

3) כשמוציאים את הביצים שופכים את המים הרותחים מהסיר, וממלאים במים קרים,

    שופכים שוב את המים וממלאים , כך כמה פעמים, בשביל להקל על הקילוף.

4) מקלפים וחותכים לקוביות את תפוחי האדמה, ומעבירים לקערה גדולה.

5) מקלפים את הביצים, חותכים לקוביות ומוסיפים לקערה.

6) מקלפים את הבצל, קוצצים דק ומוסיפים.

7) מוסיפים את האפונה/ אפונה וגזר.

8) חותכים את המלפפונים החמוצים לרצועות ואז לחתיכות קטנות ומוסיפים.

9) מוסיפים את המיונז והחרדל ואת התבלינים ומערבבים בעדינות.

10) מכסים בנילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה שעתיים לפני ההגשה ( כמה שיותר הרי זה משובח)

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל RamiSun אלא אם צויין אחרת