00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בישול-סאן

פרגיות סאן ( בנוסח שווארמה)

 

מה מכינים:

קילו פרגיות חתוכות לקוביות או רצועות דקות

כפית וחצי מלח בישול

3/4 כפית כמון

רבע כפית כורכום

רבע כפית כוסברה יבשה

חצי כפית שום גבישי

 

2 כפות כף שמן זית לטיגון 

 

אופן ההכנה:

1) מערבבים את הפרגיות עם התבלינים ומשהים כשעה במקרר.

2) מחממים מחבת עם שמן זית .

3) מעבירים למחבת את הפרגיות

4) מטגנים תוך ערבוב כעשרים / שלושים דקות , עד שהכל עשוי היטב,

    הפרגיות צריכות להיות צרובות מכל הצדדים.

5) לקראת סוף הטיגון יש להוסיף 3 כפות מים ( 5 דקות אחרונות)

 

מומלץ עם אורז לבן.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל RamiSun אלא אם צויין אחרת