00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

במטבח עם שפרה

אתר חדש
עוד מתכונים טיפים וטיולים במטבח עם שפרה האתר החדש
http://shifra-l.co.il/

חרוסת

אחד המאכלים הטעימים ביותר בליל הסדר.

כיוון שחרוסת היא מאכל מסורתי הרי כמעט בכל בית מכינים אות בצורה שונה. אני מכינה כמובן כמו שהכינו בבית בטבריה.

בנותי אוהבות מאד מאד את החרוסת, בליל הסדר קערת החרוסת הולכת ומצטמקת כל שהסדר  מתמשך. ממה שנשאר משתמשים למימרח על המצות בחג.

ההכנה היא קלה ביותר - שימו הכל במעבד המזון ויש לכם חרוסת טעימה מאד.

במקום בתפוח השתמשתי במיץ תפוחים טרי וטבעי.  

להמשך המתכון:

 

 http://shifra-l.co.il/2012/04/05/חרוסת

אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

קוביית רשימת הרשומות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל shifil אלא אם צויין אחרת