00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל טעים ומגוון במטבח של דליה(אילנית12)

עוגיות בוטנים לפסח

 

 

עוגיות /פקעות בוטנים לפסח(לא רק לפסח)

הערות שלי בסוגריים.

(אני קניתי בוטנים קלופים  לא מומלחים וקליתי בבית)

כמות כ40 יח` תלוי בגודל בפעם השניה הכנתי כדורים יותר גדולים.

כוס סטנדרטית 250 240 מ"ל

אפשר להפחית מכמות הסוכר

מדי פעם הייתי מרטיבה את הידיים

לא לאפות יותר מדי
אחרת העוגיות יוצאות מאוד קשות.

מחברת המתכון : יפנית מפורום ynet
 

חומרים:

 

500 גרם בוטנים קלויים ומקולפים לא מומלחים
1 1/4 כוס סוכר
ת.וניל (שמתי 1 כפית)
1 ביצה
1 חלמון
1/2-3/3 כפית קינמון (שמתי 1 כפית)

אבקת סוכר
עטרות נייר (השתמשתי בקטנים)

הכנה:


לקלות בוטנים ולקלף את הקליפה
לטחון במעבד מזון פעם אחת ופעם נוספת עם הסוכר.
להוסיף וניל, קינמון ביצה וחלמון ולערבב לתערובת אחידה.

ליצור כדורים קטנים יותר מאגוזי מלך.(לקחת חופן ולהדק אותו בין שתי הידיים כמו שמכינים קציצות)
מגלגלים כל כדור באבקת סוכר ומניחים בעטרות נייר.
אפייה בחום של 150 מעלות )שחומם מראש)בערך 15-17 דקות עד לבקיעת קלה של  הכדורים.
זהירות לא לייבש!

 

בהצלחה.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

40 תגובות

תגיות
המתכונים שלי גם פה
גם אני ב foodpage.co.il
קוביית קוד חופשי

מוזמנים לבלוג נוסף שלי שעוסק:

בהמלצות לספרים,בריאות,צרכנות,

תמונות מטיולים ועוד.

כדאי להתעדכן במייל/במסר.

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2159924

קוד חופשי

זכויות היוצר על התמונות

והתכנים  שייכים

לאילנית12(דליה)

אין לשכפל,להפיץ ,לצלם,

להעתיק,למכור,לפרסם,

או לעשות כל שימוש מסחרי

מתוכן הבלוג.

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילנית12 אלא אם צויין אחרת