2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

קבבוני עוף...

קבבוני עוף...

קבבונים שנחטפים ,קלים להכנה, וללא טיגון.

קבבוני עוף

1/2קילו בשר עוף טחון
צרור פטרוזליה שטופה וקצוצה
1בצל גדול מגורד
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור

1 כף אבקת מרק עוף

1ביצה

4 כפות פרורי לחם /קמח מצה

אופן ההכנה :


לערבב את כל החומרים ,ליצור קציצות ארוכות כמו קבב ,להניח נייר אפייה בתבנית ,

לרסס מעט שמן ,לסדר את הקציצות  בתבנית לחמם תנור ל180 מעלות , לאפות כ15-דקות

להפוך מדי פעם עד שמתקבל צבע זהוב והקציצות מוכנות.

אפשר לערבב בשר עוף טחון עם בשר בקר טחון באותו היחס.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת