1313
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

קציצות פראסה עם בשר (כרישה)

20/04/2016

קציצות שמסמלות בשבילי את חג הפסח ,קציצות מבית אימא ,טעם ילדות שמעלה זיכרונות....

 קציצות פראסה עם בשר (כרישה)

מצרכים :

חצי קילו בשר בקר טחון

4-5 כרישות גדולות

1 בצל גדול קצוץ דק

2-3 ביצים

4-5 כפות קמח מצה

1כף אבקת מרק עוף

1 כפית מלח

1 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה :

לשטוף היטב את הפרסה לחתוך לפרוסות ,להכניס לסיר עם מים לבשל כ5 דקות ,

להוציא את הפרסה למסננת לסנן היטב ולקרר מעט ,למעוך את הפראסה לגודל

הרצוי ,אני אוהבת גס להרגיש את המרקם בקציצות ,להוסיף בשר טחון ,בצל קצוץ ,

פיטרוזיליה ,תבלינים ,ביצים ,קמח מצה ,ללוש היטב ,ליצור קציצות לטגן בשמן חם ,

בתאבון



 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

23 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת