2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

מג`דרה בורגול....

ארוחה משביעה ובריאה בתוספת סלט ירקות קצוץ דק עם מעט עלי נענע ,יוגורט ,ופרוסות חציל קלוי בתנור שילוב טעמים

נהדר ומנצח ,מתכון קל להכנה ממליצה בחום .

מג`דרה בורגול:


החומרים:

שמן לטיגן

4 בצלים גדולים קצוצים


1 כוס עדשים ירוקות

1 כוס בורגול גס,להשרות בכוס וחצי מים רותחים כעשרים דקות

כפית מלח,

כפית פלפל שחור,

1/2 כפית כמון (לא חייבים)

1כף אבקת מרק עוף

1 כוס מים רותחים

אופן ההכנה:

מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להשחמה שומרים בצד.שמים את

העדשים בסיר גדול, מכסים במים שיעברו את העדשים ומבשלים עד שהן רכות אך לא

מתפוררות בערך 20 דקות ,מסננים ושומרים בצד ,באותו הסיר שמים מעט שמן מוסיפים את הבורגול המסונן ומטגנים

מעט ,מוסיפים את העדשים והתבלינים מערבבים ,יוצקים כוס מים רותחים ,מכסים את הסיר מבשלים ,מעבירים ללהבה הכי נמוכה,

מבשלים כ15 דקות עד שהמים מתאדים והבורגול מוכן ,מקררים ומוסיפים את הבצל המטוגן מעל .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

11 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת