2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

צלי בשר....

צלי בשר....

חלק בשר מספר 6 פילה מדומה,נתח קלאסי לצלייה בנתח או לבישול ארוך. נפרס מצוין.

לחרוץ חריצים  בתוך הבשר ולהכניס  שיני שום ,

למרוח את הבשר בשמן זית בנדיבות,

 פלפל שחור גרוס ,מלח גס ,טימין ,בזיליקום ,להניח בקערה ולכסות,

להכניס למקרר למספר שעות .להניח בתבנית מכוסה בנייר כסף לתנור חם בערך שעה אחרי שעה להסיר את הנייר להמשיך לצלות עוד חצי שעה להפוך מדי פעם לפזר מהנוזלים על הבשר לקרר לפרוס לפרוסות אפשר לאכול גם קר.

 

   

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת