00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בישול-סאן

עוף עם גריסים סאן

מה מכינים:

עוף  (שלם / 4 כרעיים)

חצי כוס גריסים מושרים כשעתיים

1 בצל קצוץ 

1 גזר חתוך לטבעות 

1 פלפל מתוק חתוך לרצועות 

1 עגבניה חתוכה לקוביות 

 

 

כף רסק עגבניות

 

3 עלי דפנה שלמים

כפית מלח

רבע כפית פלפל שחור

חצי כפית פפריקה מתוקה

רבע כפית כמון

רבע כפית כורכום

 

100 מ"ל ציר בקר http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2125636

עוד כוס מים 

 

 

אופן ההכנה:

1) מטגנים את הבצל

2) מכניסים את העוף לסיר עם מים מביאים לרתיחה ושוטפים

3) מערבבים את הנוזלים עם התבלינים ורסק העגבניות

3) מערבבים את כל החומרים בסיר שאפשר להכניס לתנור למעט העוף מניחים את העוף מעל

4) מוסיפים את המים המתובלים 

5) מביאים לרתיחה

6) מכסים את הסיר מכניסים לתנור ל-4 שעות בחום של 160 מעלות, באמצע האפיה בודקים נוזלים

    אם חסר מוסיפים עוד כחצי כוס מים רותחים.

7) מוציאים את עלי הדפנה לפני ההגשה

 

בתאבון......

 

 

אפשרויות נוספות:

ניתן להחליף את ציר הבקר , בכפית אבקת מרק עוף מומסת בחצי כוס מים.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל RamiSun אלא אם צויין אחרת