88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

עוגת קרם מיסיסיפי קפואה

אוטוטו יתחיל להיות חם בחוץ, ויתחשק לכם משהו קר, מה זה קר, ;)קפוא!

אז שלא יתפסו אתכם לא מוכנים קבלו מתכון:

המצרכים:

2 ביצים

2 כוסות סוכר חום,

3/4 כוס קמח,

1 כפית סודה לשתיה,

1 כפית תמצית וניל,

1 כוס אגוזים קצוצים.

2 מיכלי שמנת מתוקה, 38%

50 גר' שוקולד מגורר.

אופן הכנה:

1. טירפו את הביצים היטב במהירות נמוכה, ידנית או במיקסר, הוסיפו את הסוכר החום, וערבבו היטב.

2. הוסיפו לתערובת את הקמח והסודה לשתיה, ערבו היטב.

3. הוסיפפו תמצית וניל ואגוזים וערבבו.

4. שמנו קלות תבנית פיירקס בגודל 33X23 ואפו בחום בינוני כ- 35 דקות עד ששיכבה עליונה יבשה, והאמצעית רכה.

5. קררו את העוגה ושיברו אותה לחתיכות קטנות.

6. הקציפוו את שתי השמנת מתוקה, הוסיפו לה תוך ערבוב ידני את חתיכות העוגה הקטנות.

7. שטחו בתבנית פיירקס את התערבת, וגרדו מעל את השוקולד.

8.  להקפיא כ- 12 שעות לפני הגשה.

כסו בניילון ניצמד, ואל תגלו לאף אחד מה יש לכם שם, כי פשוט לא ישאר לכם כלום. האמינו לי, מנסיון!!!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת