44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

תבשיל פול עם עגל

תבשיל פול עם עגל

 

תבשיל פול עם עגל חלב

החומרים:
סיר רחב עב תחתית
כמות הבשר שתוכנס לתבשיל היא לפי רצונו של כל אחד
אני השתמשתי בספר ריבס 2 ק"ג
800 גרם פול סנפרוסט, או פול  גדול יבש או טרי מקולף
צרור פטרוזיליה/כוסברה קצוץ דק
5 בצל ירוק קצוץ
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס
שמן זית
מים רותחים

אופן ההכנה:


שמים שמן זית בסיר.
משחימים את הבשר ושמים בצד
שמים בסיר את הפול הפטרוזיליה והבצל הירוק.
מסדרים את הבשר בסיר, ממלאים מים כמעט לכסוי ומתחילים לבשל.
כשרותח ,מוציאים את הקצף ,מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה שעה וחצי מינימום,כמה שיותר,יותר טוב.
ממליחים ומפלפלים לפי הטעם.

מגישים עם אורז ,סלט ירקות קצוץ דק ופלח לימון.
זהו הנוסח לפי המסורת הספרדית לארוחת הצהרים של ערב ליל הסדר.  (אם משתמשים בפול יבש, להשרות לפחות ליממה במים מוחלפים כל הזמן)
בתאבון

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי      

המטבח של מאיר השמן המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

18 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת