2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

עוגת גבינה קרה פרורים ללא ג`לטין

עוגת גבינה קרה  פרורים ללא ג`לטין

עוד סוג של עוגת גבינה קלה להכנה הפעם ללא ג`לטין ,העוגה צריכה לשהות במקרר לפחות 6 שעות לפני שאפשר לחתוך אותה ,עדיף לילה במקרר ,טעם עדין של גבינות ובצק פריך .

עוגת גבינה קרה/ללא ג`לטין

בצק:


13/4 כוס קמח


1 מרגרינה/מחמאה


2 חלמונים


2 כפות סוכר


1 סוכר  וניל


ללוש לבצק,לחלק ל  1/3ו2/3  להניח בשתי תבניות אפיה, אתה2/3 לרדד על כל התבנית ,לאפות בחום בנוני

את שני הבצקים עד שמזהיב , את ה1/3 בצק לפורר בעזרת מזלג .
 

למילית:

1שמנת מתוקה


1כוס חלב


חבילה אינסטנט פודינג וניל


 3/4 כוס אבקת סוכר

2 גביעים גבינה לבנה 5%

להקציף שמנת מתוקה כוס חלב פודינג וניל לקצף יציב  ,להוסיף את הגבינות ואבקת הסוכר

לערבב היטב, לצקת את הקרם על הבצק, לפזר את הפרורים על קרם הגבינה בצורה אחידה.

לשמור במקרר לפחות לילה .
 

.

        

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

7 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת