55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חברות מבשלות

סלסילות קדאיף

03/04/2012

החומרים לכ - 20 סלסילות:

200 גרם שערות קדאיף (ניתן להשיג קפוא בשווקים, בחנויות אפיה ובחלק מהסופרים)

50 גרם חמאה מומסת (באחת הפעמים שהכנתי השתמשתי בתרסיס שמן בטעם חמאה)

2 כפות אבקת סוכר (אפשר כמובן לוותר, אם מחליטים למלא הסלסלות במילוי מלוח) 

חומרים למילוי:

קופ' שמנת מתוקה

1 כוס חלב

1 קופ' אינסטנט פודינג וניל

לקישוט:

תותים, קיווי, שוקולד מריר, שברי פקאנים מסוכרים ועוד.

 

ההכנה

1. פותחים בידיים את השערות, מפזרים את החמאה המומסת ומערבבים בידיים, כך שכל השערות תהיינה מצופות בחמאה. כמובן שאם משתמשים בתרסיס, זה גם חסכוני בקלוריות וגם קל יותר. מוסיפים את אבקת הסוכר וממשיכים לערבב מעט. 

2. לוקחים חופן של שערות ומסדרים בתבנית של מאפינס, כך שתיווצר סלסלה. 

3. אופים בחום בינוני כ - 10 דקות, עד להזהבת השערות.

עד לשלב זה ניתן להכין יום או יותר לפני ההגשה.

4. מקציפים את השמנת, הפודינג והחלב מספר דקות במקצפה ידנית או במיקסר, שופכים לשקית זילוף ומקררים.

5.  מזליפים קצפת לכל סלסילה ומקשטים.

רעיונות לקישוט: פרוסות תות, פרוסות קיווי, שוקולד מריר מומס ועוד. 

ניתן כמובן למלא את הסלסילות בכדור גלידה

רעיונות למלוחים

פטריות מוקפצות, קוביות חצילים עם בשר טחון, מחית פירה ועוד...

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

העורך בחר...
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חברות מבשלות אלא אם צויין אחרת