66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

עוגיות בוטנים

בס"ד

 

עוגיות נפלאות שמככבות בחינות מרוקאיות אבל מטעימות מאוד לחג פסח. טעמן מזכיר מאוד את טעם עוגיות הבוטנים הקנויות ואף טעים יותר.

לערכים תזונתים   http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/1797

שיהיה לכולנו חג פסח כשר ושמח

המצרכים:

1 ק"ג בוטנים קלוים

5 ביצים

2 כוסות סוכר (יוצא מתוק אפשר להפחית בחצי כוס)

1/2 כפית קינמון

1 סוכר וניל

1 אבקת אפיה

אבקת סוכר

עטרות ניי`ר מס` 2

 

אופן ההכנה:

- לקלוף את הבוטנים ולטחון. להעביר לקערה.

- להוסיף את הסוכר,קינמון,סוכר וניל ואבקת האפיה ולערבב.

- להוסיף את הביצים אחת אחרי השניה ולאחר כל הוספה ללוש עד לקבלת בצק אחיד.

- ליצור כדורים בגודל פינג פונג.

- להניח את אבקת הסוכר בצלחת שטוחה.

- לגלגל כל כדור באבקת הסוכר ולהניח במנג`ט.

- להכניס לאפיה בחום של 150 מעלות עד שהעוגיות מתקשות בערך 20-30 דקות.

- לקרר ולאחסן בקופסא אטומה.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת