2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

עוגת גבינה קרה...

עוגת גבינה קרה...

 

 עוגת גבינה קרה אחת מיני רבות ,ככלל רוב המתכונים דומים עם שינויים קלים ,הנה מתכון אחד קל ומוצלח שכמעט תמיד אני חוזרת אליו

     עוגת גבינה קרה עם ג'לטין

לבסיס:
 300 גרם פירורי ביסקוויטים
 150 גרם חמאה

קרם גבינה

1 גביע שמנת חמוצה
2 גביעים גבינה לבנה 5%
1 כוס סוכר
1 כף תמצית וניל
1 שמנת מתוקה
שקית אבקת ג'לטין
1/4 כוס מי ברז
1/4 כוס מים רותחים



אופן ההכנה:
מרסקים את הביסקוויטים במג'ימיקס לפירורים. ממיסים את החמאה ומערבבים עם פירורי הביסקוויטים עד שהחמאה נספגת בהם. מוציאים 1/3 מכמות הפרורים ושומרים בצד,מהדקים את יתרת הפרורים לתחתית תבנית ומקררים.
מערבבים בקערה גדולה את הגבינה עם הסוכר, ותמצית הווניל. מקציפים את השמנת המתוקה ומערבבים עם הגבינה הלבנה.
שמים שקית אחת של אבקת ג'לטין בקערה. מוסיפים 1/4 כוס מי ברז ומערבבים עד שהמים נספגים באבקה. שופכים מעל 1/4 כוס מיםרותחים ומערבבים עד שנמס. מוסיפים את השמנת החמוצה ומערבבים היטב. מוסיפים את התערובת הזו לגבינה ומערבבים לקרם אחיד
יוצקים את הגבינה על בסיס הפירורים, מכסים את התבנית בניילון נצמד ומקררים לכמה שעות עד שהמוס יציב.
מפזרים מעל את הפרורים ששמרנו .



 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

11 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת