44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

סלט סלק עם תפוחי אדמה

סלט סלק עם תפוחי אדמה

סלט סלק עם תפוחי אדמה

החומרים:

2 סירים עבים
סיר למיקרוגל
פלסטיק נצמד
2-3 סלקים מבושליים חתוכים לקוביות או פרוסות דקות במנדולינה
3 תפוחי אדמה מבושלים חתוכים לקוביות או טבעות
1 בצל סגול חתוך לקוביות או טבעות
מעט שמיר טרי, שטוף וקצוץ דק
2 כפות מיונז
1 כפית חרדל דיזון
מעט מיץ לימון טרי
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס
כפית סוכר
אופן ההכנה:
מבשלים את הסלק במיקרוגל 5-10 דקות לקילוף קל, מכסים בפלסטיק נצמד מחורר.
לאחר קילוף הסלק מעבירים אותו לסיר עם מים ומבשלים עם טיפת לימון וטיפת סוכר עד שמתרכך
לא לדיסה.
בסיר נפרד מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם עד שמתרככים.
מערבבים בקערה קטנה את המיונז עם החרדל.
מכניסים את תפוחי האדמה הסלק ובצל לקערה ושופכים מלמעלה את החרדל עם המיונז
מתבלים עם מלח פלפל שחור גרוס סוכר לפי הצורך.
ישנם שמעדיפים לגרר את הסלק תפוחי אדמה על פומפיה. כך עדין יותר. כל אפשרות מתאימה.
מערבבים ומגישים קר או חם. מקשטים בשמיר.

מי שרוצה טיפ לסלט רוסי עם הרינג
יכול לקחת הרינג פרוס, לסדר על צלחת הגשה
טבעות סלק, טבעות בצל,טבעות תפוחי אדמה ומעליהם הרינג,
לשפוך מלמעל את המיונז עם החרדל ולקשט בענף שמיר.
אפשר לשים קיסם על כל הרינג לנוחיות
בתאבון

אם אהבתם לחצו על דרגו אותי  תודה 

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ לחצו  כאן  

פורום זכויות ומוגבלות(נכים)

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

24 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת