2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

עוגת גבינה אפויה

 עוגת גבינה של אימי ז''ל עוגה נוסטלגית שתמיד מצליחה ,

אימי היתה אופה את העוגה עם תחתית בצק פריך ,בשנים האחרונות אני מוותרת על התחתית ,

העוגה טעימה גם ככה ,שתי תמונות אחת עם תחתית ואחת ללא

מתכון:

6 ביצים
1כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל

3 קופסאות גבינת שמנת 5%

 גביע שמנת חמוצה

3 כפות קמח

4 כפות קורנפלור

אופן ההכנה :


להפריד ביצים, להקציף חלבונים עם סוכר וסוכר וניל


בקערה נפרדת לערבב את יתר החומרים למזג תערובות בתנועות קיפול,

 

לצקת לתבנית עגולה 26


לאפות בחום 200מעלות 15 דקות ראשונות להוריד את החום ל170 מעלות לאפות עוד בערך שעה

אני שמה בתחתית התנור תבנית עם מים רותחים מתחת לתבנית

את העוגה ציפיתי בממרח אוכמניות ,אפשר לוותר על הציפוי.

העוגה מתאימה גם לפסח אפשר להוסיף קמח תפוח אדמה  או קורנפלור במקום הקמח .

 

   =

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

19 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת