ניצול בשר ממרק עוף

המתכון הזה קיבלתי וטעמתי אצל תמי לאור שכטר
לפני הרבה שנים אך תמיד נמנעתי בגלל הטיגון אך בזמן האחרון
מידי פעם אני מזייפת ומכינה אותו .אפשר להכין מכל חלק של העוף.
מצרכים
2 כרעיים שבושלו במרק עוף
2 ביצים קשות
2 ביצים (במקור מקציפים את הביצים)
מלח ,פלפל שחור ,2 כפות שמן.
אופן ההכנה
לפרק ולחתוך את העוף,לחתוך את הביצים הקשות,להוסיף את 2 הביצים והתבלינים
במחבת למרוח את 2 כפות השמן,לחמם את המחבת להוסיף את התערובת,
לטגן כמו חביתה ברגע שהתחתית מתקשה
לקחת מכסה של סיר בקוטר גדול מהמחבת להפוך למכסה בזהירות
להחזיר למחבת ולטיגון את הצד השני.
אפשר לאכול מיד טעים גם קר.
תגיות
מאכלי פסח
אולי תאהבו גם
תגובות אחרונות
-
זו הגדרה מקצועית הגיב ל- פחזניות - אקלר- שתמיד מצליח
-
rmizrahe הגיב ל- פסטליקוס בורקס בולגרי פרווה
-
אביבה הגיב ל- פסטליקוס בורקס בולגרי פרווה
-
אילנית12 הגיב ל- מליבי פרווה עם קרם קוקוס
-
טעים הגיב ל- קציצות תפוחי אדמה ושאריות עוף
-
שרה הגיב ל- פחזניות פרווה עם נטורינה קוקוס
המיטב
אולי תאהבו גם
תגובות אחרונות
-
זו הגדרה מקצועית הגיב ל- פחזניות - אקלר- שתמיד מצליח
-
rmizrahe הגיב ל- פסטליקוס בורקס בולגרי פרווה
-
אביבה הגיב ל- פסטליקוס בורקס בולגרי פרווה
-
אילנית12 הגיב ל- מליבי פרווה עם קרם קוקוס
-
טעים הגיב ל- קציצות תפוחי אדמה ושאריות עוף
-
שרה הגיב ל- פחזניות פרווה עם נטורינה קוקוס
הוספת תגובה
8 תגובות