77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

ניצול בשר ממרק עוף

ניצול בשר ממרק עוף

המתכון הזה קיבלתי וטעמתי אצל תמי לאור שכטר

לפני הרבה שנים אך תמיד נמנעתי בגלל הטיגון אך בזמן האחרון

מידי פעם אני מזייפת ומכינה אותו .אפשר להכין מכל חלק של העוף.

מצרכים

2 כרעיים שבושלו במרק עוף

2 ביצים קשות

2 ביצים (במקור מקציפים את הביצים)

מלח ,פלפל שחור ,2 כפות שמן.

אופן ההכנה

לפרק ולחתוך את העוף,לחתוך את הביצים הקשות,להוסיף את 2 הביצים והתבלינים

במחבת למרוח את 2 כפות השמן,לחמם את המחבת להוסיף את התערובת,

לטגן כמו חביתה ברגע שהתחתית מתקשה

לקחת מכסה של סיר בקוטר גדול מהמחבת להפוך למכסה בזהירות

להחזיר למחבת ולטיגון את הצד השני.

אפשר לאכול מיד טעים גם קר.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת