2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

מאפה גבינות .

 

מאפה מורכב משלל גבינות ,מאפה טעים שמורכב מבצק פריך בחלק התחתון

תערובת גבינות ובצק פריך בחלק העליון ,המתכון המקורי של פירגה שגם מצורף כאן

מתכון מעולה וטעים ,

אני עשיתי כמה שינויים ,את המרגינה החלפתי בחמאה,

לגבי הגבינות אין אצלי חוקים ,מה שיש במקרר זה מה שיהיה במאפה ,

הוספתי גבינת טוברוג ,קוטג' עוד גבינה מלוחה ,

אתם חופשיים לנהוג כרצונכם ,להצמד למתכון ,או לעשות כמוני שתי התוצאות מעולות .

בצק :

200 גרם מרגרינה + קמח תופח 350 גרם + שמנת 9 אחוז + חלמון ביצה
ללוש לבצק אחיד ונוח, לעטוף בניילון נצמד ולמקרר לשעה מנוחה.

לחלק את הבצק לשניים - לרדד
לשטח חלק אחד מהבצק בתבנית.
.
לפזר עליו 250 גרם גבינה בולגרית מפוררת
לגרר מעל הבולגרית 200 גרם צהובה.
אפר לשלב עוד גבינות שיש במקרר.
לכסות בחלק השני של הבצק.
לחתוך לריבועים .

לשים בכוס 2 ביצים ואת החלבון שנשאר- -ולמלא את הכוס בחלב ומעט פלפל שחור ומלח.
לערבב היטב.

לצקת את הבלילה על המאפה בעזרת כף - באופן שווה.
ולאפות בחום 175 מעלות עד שיקבל צבע זהוב חומי.

ניתן להכין מראש ואפילו להקפיא את הריבועים אחרי האפיה-מופרדים בין השכבות בניילון.


 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

15 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת