44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

פשטידת מצות

פשטידת מצות

פשטידת מצות


החומרים:
קערה
תבנית אפיה משומנת
6 מצות מפוררות מושרות במים חמים
2 תפוחי אדמה מבושלים מעוכים
חבילה פטרוזיליה בלי הגבעולים
2 ביצים
קורט מלח
קורט פלפל שחור

למילוי :
400 גרם בשר בקר טחון /עוף טחון
צרור פטרוזיליה
1 בצל קצוץ
 
1 ביצה קשה
מעט מלח
מעט פלפל שחור גרוס טרי
טיפת אגוז מוסקט (לא חובה)
3 עלי דפנה לא חובה (לא חובה)
1/2 כוס מים
מעט שמן לטיגון

אופן ההכנה:


מצות מושרות במים

הכנת המילוי:
מטגנים את הבצל, מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים.
מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הבשר והפטרוזיליה להזהבה. מערבבים כל הזמן. 
ממשיכים לטגן עד שהבשר מוכן והמים הצטמצמו ,מסירים מהאש.

הכנת המצות:
מכניסים לקערה את המצות המפוררות, תפוחי אדמה מעוכים.
מוסיפים את הביצים הטרופות והפטרוזיליה.

 

מרכיבים את הפשטידה:
משטחים חצי מכמות המצות עם תפוחי האדמה והביצים בתבנית משומנת היטב.  
מעל השכבה הראשונה משטחים את מלית הבשר ומעל לבשר מפזרים פרוסות של ביצה קשה.
מעל הביצה משטחים את החצי השני של  חומר.

להזהבה.מכניסים לתנור בחום 180 מעלות כ - 35 דקות או עד  
מגישים חם או קר

בתאבון.

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי

המטבח של מאיר השמן
ל
א בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

20 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת