33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על אוכל, לייף סטייל, צרכנות וזנזוני מוח

בלוג צרכנות , אוכל וביקורת בכל תחום

מבחר מתכונים מתכונים למוס שוקולד כשר לפסח

מבחר מתכונים  מתכונים למוס שוקולד  כשר לפסח

רשומה זו מיועדת למכורים לשוקולד שלושה מתכונים של מוס שוקולד כולם מאד טעמים ,
מתאימים לארוחה בשרית וחלבית מאחר
מכילים בעיקר שוקולד הם כשירים לפסח ומתאימים לקינוח שאחרי ליל הסדר.
המוס האהוב ביותר על בני משפחתי הוא המוס הראשון בכל שדרוג כאשר הטריקולדה של רולדין מנצחת אבל היא לא פרווה

מוס שוקלד פרווה 1

300 גרם שוקולד מריר
½כוס סוכר
6 כפות מים
2 כפות תמצית וניל משובחת/ ברנדי
5 ביצים
אופן ההכנה
ממיסים את השוקולד עם ¼ כוס סוכר ו6 כפות מים במקרו או על אדים . מקררים .
מוספים את תמצית הוניל
טורפים במזלג את החלמונים ומוספים לתערובת השוקולד
בוחשים היטב עד הסמכה
מקצפים חלבונים עם ¼ כוס סוכר לקצף יציב ורך מוספים את תערובת השוקולד לקצף בזילוף איטי תוך בחישה בכף עץ .
מוזגים לכלי הגשה  ומעטרים .
ניתן להגיש בגביעי שוקולד ,גבעי יין /גלידה, בטורטלים או בקערת זכוכית מרכזית .
לעיטור : שוקולד מגורר, תותים ,עלי נענע, סוכריות ,אגוזים קצוצים  .
שדרוגים
למוס שוקולד תפוזים להחליף את המים והוניל במיץ תפוזים להוסיף גרדת תפוז
למוס שוקולד אגוזים  להוסיף 100 גר אגוזים קצוצים.
למוס בטעם קפה להחליף את המים והוניל ב 6 כפות קפה שחור חזק מבושל  (בלי הבוץ) 
למוס בטעם מוקה להחליף מים בנס קפה חזק - כף נס על 6 כפות מים

מוס שוקולד 2

המצרכים:

2 חב' קצפת צמחית
300גרם שוקולד מריר/ חלב
2 סוכר וניל

אופן ההכנה:

להמיס את השוקולד במיקרו.
להקציף את הקצפת עד לתערובת יציבה וחזקה עם סוכר הוניל.
לאחד בתנועות סיבוביות את הקצפת בתוך השוקולד עד לקבלת תערובת אחידה.
למזוג לצלוחיות הגשה ולהכניס למקרר לכמה שעות לפני ההגשה.


מוס שוקולד לבן

300 גרם שוקולד לבן
3 שמנת מתוקה
2 סוכר וניל

לחמם עד סף רתיחה א השמנת
לשים את השוקולד וסוכר וניל
לערבב עד המסה
לקרר מספר שעות במקרר
להקציף ביחד עד התפחה קלה של התערובת .
בתמונה מוס שוקולד לבן בעיטור פסיפלורה

הצעות הגשה

בקערה זכוכית מרכזית מעוטר בתותים,דודבנים,  אגוזים, קליפות תפוזים מסוכרות, פרורי שוקולד וכו
בגביעי יין /גלידה אישיים  מעוטר
בגביעי שוקולד .
בטורטלים
בכוסות קטנות
ניתן לשלב שניים שלושה סוגים כאשר בין השכבות מקררים היטב
ניתן לפזר באמצע פירות, אגוזים, פירלים שוקולד קטנים
מוס שוקולד 2
בגביע יין בעטור קצפת ודודבן


מוס שוקולד חלב 1 בספלון


משולב מוס שוקלוד לבן ומריר בעטור גנאש שוקולד



מוס שוקולד לבן ותותים

מתכון למשקיענים לא פרווה אבל טעים
טריקולד של רולדין 
מעוטר בשוקלד שחתכתי בקולפן ירקות ואני ותרתי על עוגת הבסיס .
למתכון




וזה עבור מכורות ל...


טוב להמתיק את החיים
תהנו

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

14 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הים רגוע אלא אם צויין אחרת