00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בישול-סאן

קיצ`רי סאן - אורז עם עדשים אדומים

 

 

מה מכינים:

1 כוסות אורז  (250 מ"ל)

2 כוסות מים (500 מ"ל)

קצת יותר מחצי  כוס עדשים (150 מ"ל)

2 כפות כף שמן צמחי 

כפית מלח בישול

2 שיני שום

כפית  כמון

 

1 בצל גדול קצוץ דק

 

 

אופן ההכנה:

1) שוטפים את העדשים היטב, מכניסים לסיר מביאים לרתיחה של 5 דקות ושוטפים ומסננים

2) מחממים 2 כפות שמן צמחי 

3) מוסיפים את האורז ומטגנים כ-2 דקות

4) מוסיפים את העדשים, המלח השום והכמון, מערבבים

5) מביאים לרתיחה ומבשלים 20 דקות על אש קטנה מכוסה

6) מכבים את האש ומשאירים מכוסה לכעשר דקות. 

2) מטגנים את הבצל עם 2 כפות שמן צמחי

7) פותחים את הסיר, מוסיפים את הבצל המטוגן מערבבים וסוגרים לעוד כ-5 דקות 

 

 

בתאבון..................

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל RamiSun אלא אם צויין אחרת