44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

קציצות כרישה

קציצות כרישה

 

קציצות כרישה

החומרים:
קערה
צלחת שטוחה
מגבות נייר
כף
מסננת
מעבד מזון 
250 גרם בשר בקר טחון או עוף
1 ק"ג כרישה נקייה
3 ביצים
3 כפות קמח מצה או יותר
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס
שמן לטיגון
מחבת

אופן ההכנה:
קוצצים גס את הכרישה, רק החלק הלבן וירוק בהיר שמופרד מהירוק הכהה.
מרתיחים בסיר עם הרבה מי מלח למשך 20 דקות עד שמתרכך.   
מסננים ומעבירים למעבד מזון. ומרסקים בפולסים קצרים עד שהכרישה  טחונה גס ולא מחית. 
מוציאים לקערה וסוחטים היטב-היטב בידיים.

מחזירים את הכרישה הסחוטה לקערה ומוסיפים את הביצים הבשר והתבלינים.

מערבבים היטב. מוסיפים קמח מצה, כף אחרי כף, רק עד שהתערובת מסמיכה מספיק להכנת 
קציצות קטנות ושטוחות.  


מגלגלים את הקציצות בעוד קמח מצה על צלחת שטוחה.
מחממים מחבת עם מעט שמן. מכניסים את הקציצות ומטגנים משני הצדדים. 
מגישים חם או קר
 

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי

המטבח של מאיר השמן
ל
א בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

34 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת